25 75 0 100 50

62

/min

Time spent

11092

Total Balance

jan
feb
mrt
apr
mei

12

Margin 12

Margin

Waardevol inzicht voor advocaten met Legalsense

Volledig

Simpel

Plug and Play

Flexibel

Aansturing op basis van feiten

Voor een advocaat staat het werken met feiten aan de basis van elke casus. Logisch toch om dan ook jouw praktijk aan te sturen met feiten! 

Op basis van jouw Legalsense data geven onze Power BI rapportages altijd en overal helder inzicht. Van onderbuikgevoel naar onderbouwd weten wat er gebeurd.

Ga zelf ook direct aan de slag met simpele, duidelijke en complete rapportages. Dé add-on voor Legalsense.

Proefperiode aanvragen

BASIS

ADVANCED

PREMIUM

Algemeen

Gebruikersgroepen

1

3

5

Aantal administraties

Onbeperkt

Onbeperkt

Onbeperkt

Rapportpagina's

32

66

70

Datasets in Excel en Power BI

Eigen bedrijfslogo

Geïntegreerde Apps voor Grip op Onderhanden Werk

Rapportages

Openstaande werkbonnen

Historisch openstaande posten

Personeel

Accountmanagement

Projectcontrol

Standaard

Standaard

Uitgebreid

Grootboek

Standaard

Standaard

Uitgebreid

Projectbeheer

Standaard

Uitgebreid

Sales

Rendement op contract en spin-off

Onderhoudsplanning

Cash Flow

BI as a Service

Zelfstandig rapportages maken in o.a. Power BI

Externe databronnen toevoegen aan rapportages

Lees- en schrijfrechten op datawarehouse

Inrichten eigen rapportage omgeving

Self-hosting Power BI

In jouw eigen omgeving voor maximale integratie.

Koppeling boekhoudingpakket

Voor een totaal overzicht.

Openstaande werkbonnen

De kosten die je maakt op regieklussen wil je snel kunnen factureren vanuit Syntess. Wat je niet wil is talloze werkbonnen die openstaan. In dit overzicht zie je waar werkbonnen blijven hangen, zodat je je collega’s sneller kan aanspreken om de werkbon in Syntess af te ronden. Je ziet ook sneller bij welke collega’s het niet goed gaat, zodat je die betreffende collega sneller kan aanspreken. ‘Hup!’

Historisch Openstaande posten

Ben jij voor bank aan ‘t spelen? Ben je aan ’t voorfinancieren? Dat wil je niet. Met dit overzicht weet je exact hoe het zit. En kun je op basis daarvan keuzes maken.

Personeel

Je houdt van je mensen, maar je wil ook weten of ze wel echt productief zijn, leveren wat afgesproken is en hoe het met verlof of ziekte zit. Personeel is een grote kostenpost, dus helderheid hierover wil jij graag. Met dit rapport in Power BI weet je dat in 2 minuten. (wat je per week 2 uur gedoe scheelt.)

Accountmanagement

Snel inzicht in hoe het er met je klant voor staat. Wat speelt er? Welke verkoopfacturen staan er open in Syntess? Welke offertes staan eruit? Zo loopt je goed geïnformeerd bij elke klant naar binnen!

Grootboek

Het grootboek laat jouw liquiditeit zien, de debiteuren, crediteuren, de bedrijfsresultaten, balans. Jij kiest of je het per maand, of per kwartaal of bijvoorbeeld per dag wil zien.

Projectcontrol

Je weet hoe dat gaat met onderhanden werk. Het is altijd onduidelijk waar je nu echt staat, omdat jij veel kosten gemaakt hebt, maar nog nét niet die tweede termijnfactuur  hebt verstuurd. Met dit overzicht weet je  op basis van je voorcalculatie hoe je er nu voor staat.

Projectcontrol uitgebreid

Je wil kunnen ingrijpen op de projectwaarderingen als de dingen anders lopen dan verwacht. Je wil weten bijvoorbeeld of de technische voortgang gelijk loopt met de financiële voortgang. Dit rapport geeft je snel inzicht in hoe het zit met de reële waarde van je projecten.

In de Projectwaardering App, die geïntegreerd is in het Power BI rapport, kun je vervolgens de berekende projectwaardering accepteren of aanpassen voor een correctie op de gefactureerde omzet. Geen gedoe met excel bestanden, je ziet het meteen in je rapport. Je kunt het snel aan een accountant of de belastingsdienst laten zien.

Projectbeheer

Je projectleider wil overzicht, helderheid en in detail weten hoe het loopt. Je projectleider is ook verantwoordelijk voor het financiële resultaat. Grote kostenposten zijn de materialen, de mensen en onderaannemers. Hier helderheid in hebben zorgt voor een perfecte voortgang en klanten die weten dat ze van je op aan kunnen.

Projectbeheer uitgebreid

Inzicht en overzicht in de budgetverzoeken die jouw projectleiders doen. Welke budgetverzoeken worden er gedaan gedurende de maanden?

In de Budget Verzoek App kan elke projectleider zijn verzoek(en) indienen zodat iedereen op de hoogte is, zodat je beter kan sturen op meer (of minder)kosten en de controller weet wat hij moet weten. Geen vage toestanden met losse mails of appjes of belletjes zodat niemand meer begrijpt waar de tienduizenden euro’s heen vliegen.

Salesrapportage

In dit Power BI rapport zie je de calculaties, de offertes, orders en wat je per periode gefactureerd hebt. Alles op een rij. Voor de middellange termijn gaat dit bepalen wat je gaat doen. Gaan mijn monteurs duimen draaien, een potje kaarten, of staan ze elke dag tot 8 uur op de bouw? Als je dit niet weet kom je steeds voor verrassingen te staan en dat kost soms verrekte veel geld en gedoe.

Rendement op contract en spin-off

Wat verdien je nu puur aan het onderhoudscontract? Wat verdien je aan de spin off? Dit overzicht maakt dit helder. Veel installatiebureaus gooien dit allemaal op 1 hoop waardoor je eigenlijk niet weet: verdienen we nu echt wat aan deze klant. Door dit overzicht weet je dit meteen!

Onderhoudsplanning

Het overzicht dat je nodig hebt om te weten waar jij de komende periode het onderhoud gaat verzorgen. Ga je bij 50 klanten langs, hoeveel uur, of ben je bij 140 klanten zoet? Hoe plan je dus je monteurs in? Dit overzicht helpt!

Cash Flow

Heb jij voldoende cash? Kun je de rekeningen betalen de komende week? En erna? Met dit overzicht weet je het direct.

Online Demo

Wij vertellen je graag meer in een 1-op-1 gesprek.

Online demo