25 75 0 100 50

62

/min

Time spent

11092

Total Balance

jan
feb
mrt
apr
mei

12

Margin 12

Margin

Waardevol inzicht voor installateurs met Syntess

Geen opstartkosten

Maandelijks opzegbaar

Pakketten

basis

199 p.m.

Contact

Onbeperkt aantal administraties
Datasets in Excel
1 gebruikersgroep
Basis rapportage set (32)

advanced

349 p.m.

Contact

Idem als Basis
+ 1 gebruikersgroep
+ Eigen bedrijfslogo
+ Uitgebreide rapportage set (+34)

premium

599 p.m.

Contact

Idem als Advanded
+ 3 gebruikersgroepen
+ 2 geïntegreerde App interfaces
+ Bijbehorende rapportage set (+4)
+ BI as a Service

Ons basis pakket is voor het installatiebedrijf dat nu 2 miljoen euro omzet heeft en de projecten worden duidelijk groter. Je merkt steeds vaker dat het overzicht zoek is en dat geeft gewoon gedoe.

Het advanced pakket is er voor het installatiebedrijf met de ambitie om te groeien. Niet meer ad-hoc en op gevoel maar structureel en onderbouwd.

Het premium pakket is voor het installatiebedrijf dat naar een next-level projectbewaking wil gaan en zelf rapportages gaat ontwikkelen.

Onze werkwijze

We vertellen graag meer over hoe het afsluiten van een abonnement werkt.

Je kiest een pakket

Bij Notifica hebben we verschillende pakketten. Op basis van jouw ambities kies je voor jouw meest passende abonnement.

Wij verbinden

Na het kiezen van jouw pakket, gaan wij snel aan de slag. Wij zullen een technische verbinding opzetten met de database om zo de data te verkrijgen.

Wij leveren jouw rapportages

Wanneer de verbinding is opgezet, staan jouw eerste rapportages al binnen 3 werkdagen voor jou klaar.

Jij en jouw organisatie zijn klaar om te groeien

De rapportages worden continue doorontwikkeld om zo tot nog betere inzichten te komen. Jouw input hiervoor is welkom en wordt hierin meegenomen.

Zit ik langdurig vast aan een abonnement?

Nee, het abonnement kan op elk gewenst moment worden opgezegd. Je betaalt dan alleen nog de huidige maand. De volgende maand is het abonnement niet meer actief.

Kan ik na het opzeggen later weer opnieuw een abonnement afsluiten?

Indien je het abonnement opzegt dan moet je 6 maanden wachten om opnieuw een abonnement af te nemen. 

Hoe betaal ik voor het abonnement?

Het abonnement wordt maandelijks, vooraf, gefactureerd.

Hoe worden mijn gegevens opgeslagen?

Elke klant krijgt een eigen omgeving waarin de data wordt opgehaald, verwerkt en opgeslagen voor de rapportages.  De informatie is enkel en alleen voor jou bedoeld. 

Wat wordt er bedoelt met ‘dagelijks up-to-date'?

Elke nacht wordt de laatste data uit jouw Syntess database opgehaald. Vervolgens worden ook alle rapportages vernieuwd. De vernieuwde rapportages staan elke dag vóór 8 uur ’s ochtends klaar, zodat je altijd up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen.

Hoe worden de rapportages verder doorontwikkeld?

Onze Reporting Partner BisQQ heeft het doel om de beste en meest uitgebreide management rapportages voor installatiebedrijven met Syntess op de markt aan te bieden. Hierdoor zullen de rapportages continu worden doorontwikkeld en verbeterd.

Jij kan, als klant van Notifica, ook een bijdrage hieraan leveren door jouw wensen via Notifica te publiceren bij de Feature Requests. Jouw wens kan door alle klanten worden gezien en met extra stemmen worden ondersteund. Hierdoor maken we samen de rapportages nog beter.

 

 

De management rapportages bieden de inzichten waar wij behoeften aan hebben. Ons bedrijf wordt voornamelijk gestuurd op de projecten, werkbonnen, cashpositie, orderportefeuille en arbeidsproductiviteit. De management rapportages van BisQQ geven ons inzicht in al deze onderdelen.

Teunis Baars / Barth groep

We hebben meer controleslag, projectbewaking en overzicht over waar de kosten zitten. Het visuele overzicht in de management rapportages is van hoge kwaliteit. Ons bedrijf streeft in de toekomst naar het gebruik van management rapportages, om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Guido van der Vlist / Hoogendoorn

Voortgangspercentages en grote kosten kunnen wij door de management rapportages al in een vroeg stadium aanzien komen. De management rapportages geven ons een duw in de juiste richting. Belangrijke gegevens zitten overal verstopt in de software van Syntess Atrium en de management rapportages maken deze gegevens vindbaar en bruikbaar.

Rob de Kort / Denned

De management rapportages die wij momenteel hebben spelen een belangrijke rol in de bedrijfsondersteuning. Wij kunnen snel reageren op veranderingen door de flexibiliteit die de management rapportages ons bieden. Op deze manier voorkomen wij het risico, dat we achter de feiten aanlopen en in aanraking komen met verouderde gegevens.

Rob Robben / Van Delft

Online Demo

Wij vertellen je graag meer in een 1-op-1 gesprek

Online demo aanvragen