25 75 0 100 50

62

/min

Time spent

11092

Total Balance

jan
feb
mrt
apr
mei

12

Margin 12

Margin

Al je bedrijfsdata op één platform.

Volledig

Beheersbaar

Robuust

Flexibel

De beschikbaarheid van bedrijfsdata is een cruciale pijler binnen de hedendaagse informatiemaatschappij, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Dit geldt eveneens voor zelflerende systemen die afhankelijk zijn van betrouwbare data.

Met onze in-house ontwikkelde software bieden wij de mogelijkheid om data snel te ontsluiten en te transformeren tot waardevolle inzichten. Wij waarborgen een geïntegreerde benadering waarbij zowel functionele als technische aspecten zorgvuldig worden meegenomen, zodat uw organisatie succesvol datagedreven kan opereren.

Referenties

Functioneel

Eindgebruikers en rapportageontwikkelaars profiteren aanzienlijk van ons platform. Onze ontwikkelingsaanpak is gericht op korte doorlooptijden en een naadloze integratie met de bedrijfsprocessen en -software van uw organisatie.

Na afronding van de ontwikkelfase ondersteunen onze Data Performance Consultants uw organisatie bij de transitie naar een volledig datagedreven werkcultuur.

Daarnaast bieden wij op maat gemaakte trainingen waarmee uw medewerkers snel worden opgeleid om zelfstandig nieuwe rapportages te ontwikkelen, waardoor uw organisatie optimaal gebruikmaakt van de beschikbare data.

Technisch

Onze in-house ontwikkelde ETL-automatiseringssoftware, in combinatie met managed servers, zorgt voor een hoge mate van beheersbaarheid en robuustheid.

ETL (Extract, Transform, Load) verwijst naar het volledige proces van dataverzameling, transformatie en integratie in een centraal datawarehouse. Dit proces wordt doorgaans dagelijks uitgevoerd, zodat uw organisatie voortdurend beschikt over actuele en betrouwbare informatie.

Het datawarehouse fungeert als de ‘single source of truth’ voor uw organisatie, waardoor alle gegevens vanuit één betrouwbare bron toegankelijk zijn. Dit bevordert consistentie en transparantie in de besluitvorming op basis van data.

Volledig

Welke data precies nodig is is vooraf nooit helder. Hierin keuzes maken is dan ook vaak moeilijk. Wij halen daarom standaard alle beschikbare data op. Hierdoor kan er altijd gemakkelijk en snel worden uitgebreid. 

Beheersbaar

Controle op het totale dataverwerking proces leidt tot hoge mate van beheersing. Hierdoor is er geen discussie meer over de juistheid van de informatie.

Ook zijn de dagelijkse kosten voor het opslaan en verwerken van data hierdoor voorspelbaar.

Robuust

Een betrouwbaar systeem waarbij data veilig wordt opgehaald en verwerkt. Aangevuld met snelheid en uitbreidingsmogelijkheden voor extra databronnen. Hierdoor kan je met vertrouwen zorgeloos bouwen op ons rapportageplatform. 

Flexibel

Ontwikkel zelfstandig rapportages met de modernste tools (Power BI, Tableau). Maximale flexibiliteit zonder de technische complexiteit. 

Demo

Wij tonen je graag de kracht van ons rapportageplatform!

Demo