Onze Flexibele Abonnementsvorm: een álles-in-één Oplossing 

In de bouw- en installatiebranche zijn nauwkeurige en actuele data cruciaal voor een effectieve bedrijfsvoering. Bij Notifica begrijpen we dat het implementeren en onderhouden van geavanceerde rapportagesystemen zoals Power BI een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een abonnementspropositie ontwikkeld die belemmeringen wegneemt en bedrijven helpt om optimaal gebruik te maken van hun data zonder gedoe. 

Flexibele Abonnementsvorm: Alles-in-één Oplossing 

Onze diensten bieden we aan in een flexibele abonnementsvorm die alle aspecten van beheer, onderhoud en dooroptimalisaties omvat. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten en zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf. 

Wat is Inbegrepen in Ons Abonnement? 

  • Beheer en Onderhoud: Wij zorgen voor het volledige beheer en onderhoud van uw Power BI-rapportages. Dit omvat regelmatige updates en het oplossen van eventuele technische problemen. 
  • Doorontwikkeling: Wij blijven voortdurend werken aan de verbetering van uw dashboards. Dit betekent dat bij elke update van Syntess of andere ERP-systemen uw rapportages altijd up-to-date zijn en optimaal presteren. 
  • Nieuwste Technologie: We maken gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw data veilig en efficiënt wordt verwerkt. Dit omvat het ophalen van administraties via een beveiligde verbinding. 
  • Nieuwe Dashboards: Wij ontwikkelen continu nieuwe dashboards om aan uw groeiende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om nieuwe functionaliteiten of aangepaste inzichten, wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de meest actuele en relevante data. 

Beveiligde Verbinding en Data Integriteit 

Bij Notifica nemen we de beveiliging van uw gegevens zeer serieus. We maken gebruik van geavanceerde beveiligde verbindingen om de administraties van onze klanten op te halen en te verwerken. Dit garandeert dat uw data altijd beschermd is en dat uw bedrijfsinformatie veilig blijft. 

Scherpe Prijsstelling op Maat 

Onze abonnementspropositie is scherp geprijsd en afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Dit betekent dat de kosten van onze dienst in verhouding staan tot de omvang van uw gegevensopslag en -verwerking. Hierdoor kunt u profiteren van een kostenefficiënte oplossing die is afgestemd op uw specifieke behoeften. 

Voordelen van Ons Abonnement: 

  • Maandelijks Opzegbaar: Hoewel we uitgaan van een langjarige strategische samenwerking, begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom is onze dienst maandelijks opzegbaar. 
  • Kostenefficiëntie: Betaal alleen voor wat u nodig heeft. Onze prijzen zijn afgestemd op de grootte van uw bedrijf, zodat u altijd een eerlijke prijs betaalt. 
  • Toekomstbestendig: Met doorlopende dooroptimalisaties en regelmatige updates bent u verzekerd van een toekomstbestendige oplossing die meegroeit met uw bedrijf. 

Klantverhaal: Een Succesvolle Implementatie 

Een middelgrote installateur die al jarenlang onze klant is, ondervond uitdagingen met het bijhouden van hun financiële en operationele rapportages. Door over te stappen op ons abonnementsmodel, konden zij profiteren van continue updates en verbeteringen zonder extra kosten. Dit resulteerde in meer efficiëntie, nauwkeurigheid en een aanzienlijke tijdsbesparing. Ze zijn nu in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor hun data-inzichten. 

Conclusie: Kies voor Eenvoud en Flexibiliteit 

Bij Notifica zijn we toegewijd aan het wegnemen van belemmeringen voor onze klanten. Onze flexibele abonnementsvorm biedt u de voordelen van geavanceerde Power BI-rapportages zonder de zorgen over beheer, onderhoud of technische details. Met scherpe prijzen, maandelijkse opzegbaarheid en een focus op voortdurende verbetering, zijn wij uw ideale partner voor datagedreven succes. 

Neem contact met ons op om vrijblijvend meer te horen over onze oplossing: