Jouw real time Syntess data in Power BI dashboards

Transformeer Jouw Bedrijfsvoering met Power BI Dashboards voor de Bouw- en Installatiebranche 

In de snel veranderende wereld van de bouw- en installatiebranche is het cruciaal om altijd toegang te hebben tot actuele en nauwkeurige bedrijfsinformatie. Bij Notifica hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde Power BI-rapportages die naadloos integreren met ERP-systemen zoals Syntess. Met onze dashboards helpen we bedrijven om hun operationele processen te optimaliseren en strategische beslissingen te nemen op basis van real-time data. 

Vertrouwd door Meer dan 50 Tevreden Klanten 

Bij Notifica zijn we trots op het vertrouwen dat meer dan 50 klanten dagelijks in ons stellen. Deze bedrijven sturen hun operatie met succes aan op basis van onze Power BI-dashboards en ervaren de voordelen van verbeterde inzichten en efficiëntere processen. De positieve feedback die we van onze klanten ontvangen, bevestigt dat onze oplossingen daadwerkelijk een verschil maken. 

Enkele Reacties van Onze Klanten: 

  • “Dankzij de dashboards van Notifica hebben we altijd actueel inzicht in onze projectvoortgang en budgettering. Dit heeft ons geholpen om beter te sturen en tijdig bij te sturen waar nodig.” – Jan de Vries, Projectleider 
  • “De integratie van onze data in Syntess met de Power BI-rapportages van Notifica heeft onze financiële rapportages drastisch verbeterd. We kunnen nu met één druk op de knop onze onderhanden werkpositie bepalen.” – Karin Jansen, Controller 
  • “Notifica’s dashboards hebben ons HR-beheer naar een hoger niveau getild. We hebben nu een duidelijk overzicht van ziekteverzuim en productiviteit, wat ons helpt om gerichte acties te ondernemen.” – Pieter Bakker, HR Manager 

Demo en Proefperiode: Ervaar Het Zelf 

Wilt u zien hoe onze oplossingen werken? We kunnen onze Power BI-dashboards op demodata laten zien, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en functionaliteiten. Maar we gaan nog een stap verder: als u uw eigen gegevens in onze dashboards wilt zien, kunnen wij na overleg uw data een maand lang vrijblijvend ontsluiten. Hierdoor kunt u zelf ervaren hoe onze oplossingen uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren. 

Standaard Dashboards: Inzicht in Al Uw Bedrijfsdata 

Onze standaard dashboards zijn ontwikkeld om een breed scala aan gegevens in Syntess vast te leggen en te analyseren. Enkele van de belangrijkste dashboards die wij bieden zijn: 

  1. Financiële Maandrapportage

Altijd up-to-date financiële rapportages, zonder de tijdrovende handmatige processen. Krijg snel inzicht in uw financiële gezondheid en maak beter geïnformeerde beslissingen. 

  1. Projectbeheer

Projectleiders kunnen in real-time zien of ze binnen budget blijven en waar eventuele aanpassingen nodig zijn. Dit helpt bij het proactief managen van projecten en het voorkomen van budgetoverschrijdingen. 

  1. Projectwaardering voor de Controller

Controllers hebben met één druk op de knop toegang tot de actuele onderhanden werkpositie. Dit zorgt voor meer transparantie en nauwkeurigheid in de financiële waardering van projecten. 

  1. Sales

Volg de voortgang van uw verkoopactiviteiten en identificeer trends en kansen. Onze salesdashboards bieden gedetailleerde inzichten die u helpen uw verkoopstrategieën te optimaliseren. 

  1. HR (Ziekteverzuim en Productiviteit)

Krijg een duidelijk overzicht van ziekteverzuim en productiviteit binnen uw organisatie. Dit stelt u in staat om gericht acties te ondernemen om de gezondheid en efficiëntie van uw personeel te verbeteren. 

Conclusie: Uw Partner in Datagedreven Bedrijfsvoering 

Bij Notifica geloven we in de kracht van data om bedrijven te transformeren. Onze Power BI-oplossingen bieden u de inzichten en tools die nodig zijn om uw bedrijfsvoering te optimaliseren en uw concurrentiepositie te versterken. Met meer dan 50 tevreden klanten en de mogelijkheid om onze oplossingen op uw eigen data uit te proberen, zijn we ervan overtuigd dat we ook voor uw bedrijf het verschil kunnen maken. 

Neem contact met ons op en ontdek hoe Notifica uw partner kan zijn in datagedreven bedrijfsvoering. Samen zorgen we ervoor dat u niet alleen beschikt over de juiste data, maar ook over de inzichten en tools om deze data optimaal te benutten. 

Neem contact met ons op om vrijblijvend meer te horen over onze oplossing: