Word Klant en Ervaar Direct de Kracht van Onze Power BI Oplossingen

Bij Notifica begrijpen we dat de overgang naar een nieuw rapportagesysteem vaak als een grote stap kan voelen. Daarom hebben we een eenvoudig en efficiënt proces ontwikkeld om onze klanten zo snel mogelijk operationeel te krijgen, zonder onnodige kosten en complexe procedures. In deze blog leggen we uit hoe het werkt als je klant bij ons wordt en hoe we binnen een paar dagen maatwerkrapportages kunnen leveren die volledig aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Snelle en Eenvoudige Ontsluiting: Binnen 1 Dag Operationeel

Een van de grootste voordelen van onze aanpak is de snelheid waarmee we aan de slag kunnen. We vragen geen kosten voor de ontsluiting van je data en hebben slechts een halfuur van de tijd van jouw IT-leverancier nodig om de ontsluiting in te richten. Dit betekent dat we in principe binnen één dag operationeel kunnen zijn. Zo snel en eenvoudig kan het gaan!

Stap 1: Initiale Ontsluiting van Data

  • Geen Kosten voor Ontsluiting: We rekenen geen kosten voor het initialiseren van de data-ontsluiting.
  • Efficiënte Inrichting: We hebben slechts een halfuur van je IT-leverancier nodig om de ontsluiting op te zetten.
  • Direct Operationeel: Binnen één dag zijn we klaar om te beginnen met het ontwikkelen van jouw maatwerkrapportages.

Maatwerkrapportages in ongeveer 5 Dagen

Onze ervaring leert dat we in ongeveer vijf dagen de standaardrapporten bij jou op kantoor (en met jouw input) op maat kunnen maken naar jouw wensen. We begrijpen dat elke klant Syntess net weer anders gebruikt of een net andere rapportagebehoefte heeft. Daarom zorgen we ervoor dat onze oplossingen flexibel en aanpasbaar zijn.

Stap 2: Inventarisatie en Ontwikkeling

  • Ochtend: Inventarisatie van Wensen: Een van onze consultants komt naar jouw locatie om samen met jou de specifieke wensen en behoeften in kaart te brengen.
  • Dag: Ontwikkeling van Maatwerkrapportages: Op basis van de inventarisatie gaan we aan de slag om de rapportages te ontwikkelen en te optimaliseren volgens jouw wensen.
  • Eind van de Dag: Demo en Feedback: Aan het einde van de dag presenteren we een demo van de opgeleverde rapportages en verzamelen we feedback voor eventuele aanpassingen.

Flexibele Afname en Prijsstelling

Bij Notifica kun je zelf bepalen hoeveel je afneemt en dus hoeveel je betaalt. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd een oplossing krijgt die past bij jouw budget en behoeften.

Stap 3: Flexibele Afname en Kosten

  • Afname naar Behoefte: Jij bepaalt hoeveel je afneemt en betaalt alleen voor wat je nodig hebt.
  • Transparante Prijsstelling: Onze prijsstructuur is helder en afhankelijk van jouw specifieke afname.

Self-Service BI en Trainingen

Wij geloven sterk in de kracht van self-service BI. We moedigen klanten aan om zelf rapporten (op maat) te maken en bieden daarvoor uitgebreide ondersteuning en trainingen. Zo word je echt eigenaar van jouw rapportages en kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden die Power BI biedt.

Stap 4: Self-Service BI en Trainingen

  • Zelf Rapporten Maken: We juichen het toe als klanten zelf rapporten maken, zodat je echt eigenaar wordt van je data.
  • Trainingen: We bieden trainingen aan om specifiek te kunnen werken met de tabelstructuur van Syntess (of een andere ERP) in Power BI. Hiermee ben je in staat om zoveel mogelijk zelf te doen en volledig gebruik te maken van de mogelijkheden van ons systeem.

Conclusie: Eenvoudig, Snel en Flexibel

Bij Notifica maken we het eenvoudig, snel en flexibel om klant te worden en direct te profiteren van de kracht van onze Power BI-oplossingen. Onze efficiënte aanpak zorgt ervoor dat je binnen een dag operationeel kunt zijn en binnen vijf dagen beschikt over maatwerkrapportages die perfect aansluiten op jouw behoeften. Met onze flexibele afnameopties en uitgebreide ondersteuning voor self-service BI ben je verzekerd van een oplossing die met je meegroeit en altijd aansluit bij jouw specifieke eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om te profiteren van geavanceerde, real-time data-inzichten met Notifica. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijfsvoering naar een hoger niveau wordt getild.

Neem contact met ons op om vrijblijvend meer te horen over onze oplossing: