Apps, Tabbladen en Visuals

App

Elke klant heeft in Power BI een eigen App waarin alle rapportages zijn opgenomen.  De rapportages in  App zijn verdeeld naar de functionele bedrijfsactiviteiten van een installatiebedrijf met Syntess Atrium; Financieel, Projecten, Service en Commercieel. 

Tabblad

Een rapport bestaat uit één of meerdere tabbladen. Wanneer je een rapport bekijkt ben je ook altijd naar één tabblad aan het kijken. Via het navigatiescherm kan je gemakkelijk wisselen van tabblad en zelfs tussen verschillende rapporten die binnen de App staan.

Visual

De informatie op een tabblad wordt in een zogenaamde Visual getoond. Er zijn veel verschillende soorten Visuals zoals een Matrix (vergelijkbaar met de draaitabel in Excel), de Bar chart en Pie chart. De visual is dé tool voor de ontwikkelaar om informatie aan de gebruiker vorm te geven. De ontwikkelaar bepaald zelf het type Visual en de datavelden.

 

Mis jij kolommen? Of wil je volgorde van kolommen wijzigen? Wil jij misschien van een bar chart een pie chart maken? Kortom, wil jij zelf de Visuals aanpassen? Klik hier.

Was this article helpful?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support